Лидерът на Възраждане прекрати ,пресконференцията на партията, на която трябваше да

...
Лидерът на Възраждане прекрати ,пресконференцията на партията, на която трябваше да
Коментари Харесай

Костадинов прекрати пресконференцията на "Възраждане", защото нежелани медии не я напуснали

Лидерът на " Възраждане " приключи,пресконференцията на партията, на която трябваше да разяснява изборните резултати, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".
 
В началото на брифинга Костадинов анонсира, че от партията му не изпращат известия за идните конференции на медиите " Капитал ", " Дневник ", " Клуб Z " и " Медиапул ".
 
" Нашият морал, правила и полезности не ни разрешават да поддържаме връзка с сходни жълто-кафяви отходни канали на Американското посолство ", съобщи той и помоли публицистите на изброените медии да изоставен брифинга.
 
" Не желаем да имаме нищо общо с представители на жълто-кафяви медии, който се финансират от непознати посолства ", повтори той. 
" Вие не сте медии, вие сте подправени вести ", обърна се той към репортерите на избороените медии, които отхвърлиха да изоставен залата.
 
Костадинов изчака няколко минути и приключи конференцията, само че беше последван от публицистите. " Ако желаеме да беседваме с Херо Мустафа, ще отидем в Американското посолство ", отсече той.
 
Костадин Костадинов изясни, че партията е подготвена да сформира държавно управление,  само че единствено с мандата на " Възраждане " и в случай че президентът реши да го връчи на тях. Той уточни, че са подготвени със състав на кабинет
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР